Cégajándék

Miért érdemes a Folqát választani?

Bár termékeink önállóan is megállják helyüket az üzleti ajándék kategóriában, mi azonban még személyesebbé tudjuk őket varázsolni. Vállalunk logózást, matricázást, vagy céges grafikával ellátott doboz készítését is. Továbbá igény esetén önálló karaktert is képesek vagyunk létrehozni, illeszkedve a megrendelő cégének arculatához, karakteréhez, egyéb elvárásaihoz.

Referenciáink között szerepelnek 4 és 5 csillagos budapesti szállodák; pénzintézetek; konferencia-szervezők; produceri irodák; állami hivatalok és szervezetek; kereskedelmi láncok; multinacionális nagyvállalatok.

Legyen szó akár csak egy meglévő figurán való új dizájn elem elhelyezéséről, vagy egy teljesen új karakter tervezéséről és gyártásáról, mi rengeteg ötlettel állunk rendelkezésére! Igény szerint egyedi talpmatricát, kísérőfüzetet és csomagolást is tervezünk, valamint legyártatunk.

Figuráink mellett természetesen céges ajándékcsomagba bármilyen egyéb termékünk kerülhet, valamint partnereinktől élelmiszereket, italokat, dísztárgyakat is igény szerint beszerzünk.