Partnereink

 

Jelenlegi partnereink:
Korax Leanyvar Az elsősorban villamosipari és építőipari műanyagok gyártásával és feldolgozásával foglalkozó Korax Kft. leányvári üzemében készülnek a műgyanta Folqa baba öntvények, melyek festést és tamponnyomásos mintázást követően kerülnek végül Fótra.
MTRO.hu A Magyar Termék Rajongói Oldal az a hely, ahonnan legszívesebben szerezzük információinkat új boltokról, trendekről, versenytársakkal kapcsolatos örvendetes fejleményekről.
Halmaiforma logo A HALMAI forma Kft. készíti a babák öntéséhez szükséges gumiformákat. Halmai Árpád vállalkozása alapvetően épületszobrászati cég, emellett foglalkozik minta- és formakészítéssel valamint egyéb kreatív tevékenységgel is.

 

Korábbi partnereink:
Novak Zoltan Novák Zoltán felelt hosszú ideig a Folqa grafikai arculatáért. Zoli sokéves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, főleg élelmiszeripari, önkormányzati, turisztikai megbízókkal, ahol fontos a hagyományőrző, ugyanakkor modern megközelítésű kreatív munka.
Göblyös Péter - Sessionphoto Göblyös Péter (SessionPhoto.hu) készítette évekig tárgyfotóinkat és a portrékat. Peti különösen igényes a beállítások és a variációk végig-próbálgatásában, nagy szerencséjére a termékek bírták a strapát. Az eredmény viszont garantált volt!